Tietoa pikavipeistä ja pikalainoista

Pikavippi on suosittu lainamuoto, joka on tuttu suurimmalle osalle suomalaisista. Pikavipin hakeminen on helppoa, lainaprosessi kestää yleensä alle 15 minuuttia ja lainaa voi hakea helposti myös kännykällä. Pikavippeihin kohdistuva lainsäädäntö on kiristynyt jonka seurauksena lainaehdot ovat lainanhakijalla entistä paremmat. Koska pikalainasta on tullut luotettava lainamuoto, sen seurauksena yhä useammat ihmiset valitsevat pikalainan. Pikavippi auttaa yllättävässä tilanteessa jossa rahaa tarvitsee nopeasti, usein pikavipin saa pankkitilille alle tunnin sisällä lainahakemuksen jättämisestä.

Yksi syy miksi pikavippejä tai pikalaina otetaan on se että raha tarvitaan heti, eikä ole aikaa odottaa useita päiviä. Pikavippi maksetaan pankkitilillesi yleensä tunnin kuluessa. Netissä on tarjolla useita eri pikavippiyhtiöitä sekä lainayhtiöitä jotka myöntävät isompia kulutusluottoa. Nykyään myös pankkilainan voi saada muutamassa tunnissa tilillesi.

Vaikka pikavippien vuosikorot ovat paljon suuremmat kuin perinteisen pankkilaina niin lyhyen laina-ajan ansiosta lainan kokonaiskulut eivät ole kovinkaan suuret.

Mitkä vaatimukset tulee täyttää jotta sinulle myönnetään pikavippi?

Vaikka pikavipin saa helpommin kuin pankkilainan ei sitä myönnetä ihan jokaiselle. Yleensä sinun täytyy olla Suomen kansalainen ja asua pysyvästi Suomessa. Vähimmäisikä lainalle on 18 vuotta, mutta jotkut lainayhtiöt asettavat ikärajan jopa 26 vuoteen. Ikärajaa perustellaan sillä, että vanhempi hakija on jo pidempän aikaa itsenäisesti ja onnistuneesti hoitanut raha-asiat jos luottotiedot ovat kunnossa.

Pikavipin hakeminen

Pikavippia haetaan yleensä täyttämällä nettilomakkeella ja vahvistamalla lainahakemus verkkopankkitunnuksilla. Eli lainan hakemiseen ei tarvita erityisiä järjestelyjä, ainoastaan tietokone tai matkapuhelina, sekä internet yhteys.